Mondmasker per 10 stuks!

Simpele wegwerp mondkapjes in het blauw

Artikelnummer

DISPOMASK 

Verzendkosten

€ 1,00 

€ 2,70 *

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

PER 10 STUKS. Zachte mondmasker met stretchable elastische oor loops. 
- Zacht
- Makkelijk ademen
- Huid vriendelijk
- Effectief
- 95% BFE (Bacterial Filtration Efficieny)
- Geen FFP-Keuring

Hoe zet ik een mondkapje op?

Stap1: Desinfecteer je handen.
Stap 2: Pak het mondkapje uit het plastic en raak daarbij alleen de elastieken aan de zijkant aan.
Stap 3: Plaats het mondkapje over je neus, mond en kin. Doe je dit niet, heeft een mondkapje geen zin!
Stap 4: Blijf rustig ademhalen en loop de winkel of desbetreffende plek binnen met het mondkapje.
Stap 5: Raak de buitenkant van het mondkapje niet aan! Daar kunnen bacteriën op zitten die je liever niet aan je handen hebt!
Stap 6: Ben je klaar, pak dan de elastieken weer vast en vouw het mondkapje op. Probeer wederom alleen de elastieken aan te raken.
Stap 7: Plaats het mondkapje terug in het zakje of een andere dichtgesloten zak. Gebruik dit zakje ALLEEN voor het mondkapje.
Stap 8: Desinfecteer je handen met minimaal 80% alcohol. Zo voorkom je dat je bacteriën op je handen hebt.

Waarom zet ik een mondkapje op?

Een belangrijke noot bij het dragen van een mondkapje: je beschermt iemand anders! Een mondkapje helpt om je eigen bacteriën in het mondkapje te houden. Het mondmasker dient dan ook als bescherming voor iemand anders. Met een mondkapje verminder je de afstand van de verspreiding van bacteriën of virussen. MAAR HOUD ALTIJD 1 METER AFSTAND! Ook met mondkapje op is het belangrijk om afstand te houden. Het beperkt het bereik van bacteriën maar het stopt ze niet!

Waarom zijn medische mondkapjes niet verplicht?

Medische mondkapjes of mondkapjes met de keuring FFP1, FFP2 of FFP3 zijn gemaakt voor de werkindustrie. De mondkapjes beschermen tegen stof of andere schadelijke stoffen. Dus de werking is in dit geval andersom. Het beschermt je tegen gevaarlijke stoffen. Deze maskers maken ook gebruik van filters. Dit is dus niet nodig voor als je een winkel binnen loopt. Een niet medisch mondmasker voldoet dan al genoeg.

Hoeveel lagen hebben de mondkapjes?

Dat is per mondmasker verschillend. Wij werken alleen met 3-laags mondkapjes omdat wij denken dat deze het meest effectief zijn. Hoe meer lagen er in een mondmasker zitten, hoe beter deze "filtert". 

Hoe lang doe ik met een mondkapje en kan ik deze ook uitwassen?

Wij raden aan om het mondkapje maximaal 4 uur te gebruiken. Je kan het mondkapje dan uitwassen om minimaal 60 graden. Dit moet je doen om de bacteriën te doden die in het mondkapje zitten. Wij raden dan ook aan om ongeveer 10 mondkapjes te nemen. Dan kun je makkelijk wisselen naar een nieuwe en op tijd uitwassen.

Waarom moet ik nu eigenlijk een mondkapje op?

Een betere vraag is: waarom niet? Het is weinig moeite en je beschermt er een ander mee. Een betere samenleving begint bij jezelf!
 
 

Aantal

Prijs (excl. btw)

10

€ 2,70

20

€ 5,40

30

€ 8,10

40

€ 10,80

50

€ 11,50

100

€ 22,00

200

€ 44,00

500

€ 105,00

1000

€ 190,00

Deze website gebruikt cookies. Accepteren?