Wat kan ik met een KMS?

Met een Kleding Management Systeem onzorgen wij jou van alles wat met bedrijfskleding te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat je personeel zelf kan bestellen met een maximaal bedrag. Hoe precies leggen wij graag uit. Overigens is ook alles in te stellen! Benieuwd naar wat er precies mogelijk is? Stuur een mail naar info@dutschworkwear.nl en wij plannen graag een afspraak in!

 

Waarom zou ik een KMS moeten hebben?

Naast dat het een gemakkelijk systeem is voor het personeel, is het ook een interessant systeem voor het bedrijf. Om de perfecte uitstraling te hebben en te behouden kunnen we verschillende statistieken bijhouden. Daaruit kunnen we samen met jou weer beslissingen maken over de uitstraling. Ook het financiële plaatje kun je precies bijhouden. Wij verbruikt er meer kleding? Hoe komt dat? Misschien het verkeerde kledingstuk voor die functie... Dat kunnen wij allemaal bijhouden samen met jou!

Wat kost een KMS?

Voor jou helemaal NIKS! Dit is een extra service die wij bieden speciaal voor jou. Zo kunnen we samen alvast een gemakkelijkere toekomst aan!

Welke talen heeft het KMS?

Op dit moment kan het systeem gebruikt worden met de talen nederlands, engels en pools. Mocht jouw bedrijf een andere taal wensen, kunnen wij dat altijd instellen!

Hmm.. Ik twijfel nog!

Mocht je meer informatie willen hebben over het systeem, neem dan contact op met ons. Wij kunnen je precies laten zien wat we kunnen. We gaan op een lijn uitkomen met je verwachtingen en onze kunnen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om met je aan de slag te gaan! Your work, our business!