Ons verhaal


VDS Rentals
VDS Rentals is opgericht in 1996 door Mario Schollen en verhuisde in 2012 naar de Orionstraat in Tilburg, waar we op dit moment nog steeds gevestigd zijn. Naast het verhuren van ca. 30.000 m2 aan bedrijfsruimte, houden we ons ook bezig met werkkleding en veilingen. 
 
VDS Workwear 
VDS Workwear is een onderdeel van VDS Rentals. De textielstad van Nederland is Tilburg en daarom zitten we daar goed op onze plek! 
We zijn gespecialiseerd in werkkleding, werkschoenen en safety-wear en zijn onder andere dealer van Tricorp, Santino, Craft en Newwave. Naast het verkopen, kan de kleding worden voorzien van een opdruk naar keuze (bijvoobeeld een logo) door middel van borduren, zeefdrukken of transfers.

Work it, Wear it! Een slogan die past bij VDS Workwear. Jij werkt, wij verzorgen je bedrijfskleding. Van petten tot aan werkschoenen, VDS Workwear heeft het allemaal. Wij ontzorgen bedrijven doordat er snel en met kwaliteit geleverd wordt.  

Specials
Naast bovenstaande werkzaamheden kunnen wij een kledingstuk ontwerpen en speciaal laten maken zodat bijvoorbeeld de eigen identiteit van je bedrijf mooi naar voren komt. Dit noemen wij een 'special'. Wij vertellen hier graag meer over. Dat kan in onze (vernieuwde) showroom of via onderstaande contactgegevens.  
 
 
VDS Rentals B.V. VDS Workwear
Orionstraat 55c Orionstraat 55c
5015 BR Tilburg 5015 BR Tilburg
info@vdsrentals.nl info@vdsworkwear.nl
www.vdsrentals.nl www.vdsworkwear.nl

Rabobank: IBAN: NL26RABO 01439.14.898
Btw nr:NL8200.42.754.B01
Kvk nr:17235554

 

Foto