Over ons

Dutsch Workwear is een familiebedrijf ontstaan in 1994. Opgericht door Mario Schollen. Een ondernemer die verschillende vrachtwagenonderdelen verkocht en veiligheidsschoenen! In 2008 verkocht hij de vrachtwagenonderdelen en begon Mario met VDS Rentals. Hierbij verhuurde hij pand aan verschillende ondernemers maar hij verkocht nog steeds veiligheidsschoenen. Nadat een van de huurders ( Tricorp Workwear ) opslag huurde bij Mario, kreeg hij de kans om bedrijfskleding te gaan verkopen. Vanuit daar groeide het business model van bedrijfskleding.

In 2018 kwam zijn zoon Tommy Schollen in de zaak. Zijn kijk op ondernemen was totaal anders dan die van Mario. Als snel werd er een aparte BV opgericht onder de naam Dutsch Workwear. De SCH in de naam staat dan ook voor de achternaam: Schollen. 

Visie en Missie

Dutsch Workwear is zichzelf aan het ontwikkelen tot een vaste partner in textiel, safety en moderne kleding. Met verschillende merken zorgen wij voor een passende outfit voor iedereen. Een kledingstuk die iedereen in je bedrijf fijn vind om te dragen.

Daarnaast is Dutsch Workwear hard bezig om onszelf te profileren als duurzaam bedrijf. Door middel van verschillende SDG's focussen wij op de toekomst.

SDG Dutsch Workwear